Espoon Sirkus
Clunker Circus: Karvanoppasirkus
Clunker Circus: Ihanan paljon kaikkea
Sirkus Aikamoinen: Onnellisten maa
Clunker Circus: Ihanan paljon kaikkea
Sirkus Aikamoinen: Onnellisten maa
Clunker Circus: Karvanoppasirkus
Sirkus Aikamoinen: Onnellisten maa
Clunker Circus: Ihanan paljon kaikkea

Syksyn ohjelmisto

31.10.2016 Petteri Jakobsson

Kovaa vauhtia on syksy edennyt ja lokakuu vetelee viimeisiään. Niin on muka kiire ollut, ettei ole ehtinyt yhtään tarinoitakaan blogiin kirjoittamaan. Ryhtiliike on hyvä aloittaa näin kuun vaihteessa positiivisilla uutisilla, mutta vedetään tässä samalla vähän viime aikoja yhteen. Lauantaina saatiin L’Avventuran lyhyemmän katuversion aluekiertue pakettiin Espoontorilla. Kiitokset kaupungin kulttuuripalveluille kiertueen organisoinnista sekä tietysti kaikille katsojille. On ollut mahtavaa kiertää ja nähdä innokkaita katsojia joka puolella kaupunkia. Aloitin keikoilla uuden harrastuksen, volttikuvien ottamisen. Joka keikalta olen pyrkinyt ottamaan kuvia Jorin ja Rasmuksen volteista ilmalennon eri hetkillä. Muutaman ihan hyvän olen saanut otettua, mutta kyllähän se tarkkuutta vaatii. Kuvakulma on turhan usein sama, kun olen samalla toiminut esityksen ääniteknikkona. Kuvia löytää sirkuksen fb-sivuilta. Jos teillä on hyviä volttikuvia, laittakaa ihmeessä jakoon.. Samaan hengenvetoon pitää kiittää Espoon Kulttuurikeskuksen henkilökuntaa. Vierailimme eilen ja tänään Louhisalissa clunkereiden Ihanan paljon kaikkea- esityksellä. Olipa mahtavaa tehdä töitä, kun kaikki järjestyi viimeisen päälle hyvällä meiningillä ja sali itsessäänkin on huippu. Hienoa, että kaupungista löytyy tuollainen paikka. Toivottavasti päästään sinne pian uudestaan keikalle.

Kiitos myös yleisölle. Kyllähän se laittaa hymyilyttämään, kun kuuntelee, miten fiiliksissä päiväkoti- ja koululaisryhmät esityksissä ovat..

No sitten niihin positiivisiin uutisiin, eli meidän syyskauden ohjelmistoon. Ensi viikon torstaina, eli 10.11. avataan kausi L’Avventuran koko pitkällä versiolla Kannusalissa. Esitystä, lavastusta, valoja ja kaikkea on työstetty pitkin syksyä ja kohta alkaa olla valmista. Aika paljon säätöä on ollut erityisesti lavastusratkaisuissa, mutta vaikeuksien kautta voittoon on varmaan ihan osuva tässä kohtaa. Vaikka tässä onkin vielä töitä tehtävänä ennen kuin enskariin päästään, täytyy kyllä todeta, että kokonaisuudesta tulee todella hieno ja yllättävä. Nyt marraskuussa ehditään tekemään vain muutama näytös, mutta esityksiä jatketaan heti ensi vuoden puolella.

Marraskuun loppupuolella Kannusalissa on vuorossa Circo Aereon Mandarin, joka on kiinalaista kansansirkusta Suomessa tuotettuna. Mandarinin koululaisnäytökset on jo melkeinpä loppuunvarattuja ja esityksiä jatketaan myös ensi vuoden puolella. Ihan mahtavaa, että koulut ovat löytäneet esityksemme näin hyvin!

Joulukuussa onkin sitten vuorossa harvinaista herkkua. Circo Aereon The Pianist vierailee muutaman näytöksen verran Kannusalissa. Esitys on kiertänyt ympäri maailmaa jo parin sadan näytöksen verran ja nyt se nähdään ensimmäistä kertaa Espoossa! The Pianist saapuu Espooseen suoraan Kanadasta ja USA:sta, jossa se kiersi lokakuussa. Marras-joulukuussa pianistin roolia harjoittelee kanadalainen Courtenay Stevens, joka jatkaa esityksen kanssa kiertämistä tulevaisuudessa. On todella hienoa, että saimme järjestettyä Espoosta tilat, jossa ryhmä voi harjoituttaa uuden esiintyjän ja teknikot. Kerromme tästä yhteistyöstä myöhemmin hiukan lisää, mutta kiitos jo tässä vaiheessa Urban Mill ja Aalto Yliopisto. Tämän yhteistyökuvion myötä pääsemme esittelemään tämän huippuesityksen Espoossa. Jos The Pianist on vielä näkemättä ja haluatte nähdä Courtenayn ensiesiintymisen pianistina, tervetuloa Kannusaliin 18.-19.12. Tämä on toistaiseksi ainoa mahdollisuus nähdä The Pianist Suomessa, koska seuraavaksi esitys suuntaa taas maailmalle.

Tarkemmat esitysajat löytyy näytöskalenterista, lisätietoja löytyy sivuilta ja lippuja saa Tiketistä .

Toivottavasti nähdään näytöksissä.

Tervetuloa sirkukseen!

Espoon Sirkus